Kanye West ile çalışmak

Şu sıralar Kim Kardashian ile evliliğindeki sorunlarla gündeme gelen Kanye West’in eski koruması Steve Stanulis, Hollywood Raw adlı podcast'te ünlü rapçi ile çalışma deneyimini anlattı.

Giriş Tarihi: 15.05.2020 15:47

Kanye West'in eski koruması Steve Stanulis, Hollywood Raw adlı podcast'te ünlü rap'çiyle çalışma deneyimini anlattı. Stanulis, West'in bazı tuhaf kuralları olduğunu söyledi. Eski koruma, "Sizden sokakta yürürken kendisinden 10 adım geride olmanızı ister. Dolayısıyla bu durumda biri gelir ve bir şey yaparsa koşmaya çalışıp önlemek gerekir. Nitekim böyle de oldu" diye konuştu.

Stanulis, West ile ilk tanıştıkları günü de şöyle anlattı: "Moda haftasıydı. Stüdyoda tanıştık. Oraya geldiğinde birlikte asansöre bindik ve bana 'Gideceğimiz katın düğmesine basmayacak mısın?' diye sordu. 'Hangi kat olduğu konusunda bir fikrim yok, bugün benim ilk günüm' diye cevap verdim. 'Yani gittiğim yeri bulmaya çalışmayacaksın, öyle mi?' şeklinde söylenmeye başladı. Ben de 'Bak, bunu üç şekilde yapabiliriz: Birincisi, sen bana hangi düğmeye basılacağını söyleyebilirsin ve ben öğrenirim. İkincisi, düğmeye sen basabilirsin ve ben de hangi kata bastığını görüp öğrenirim. Üçüncüsü, sen burada bütün gün oturabilirsin, bana zamanının ne kadar önemli olduğunu anlatırsın ve hiçbir yere gitmeyiz. İlk etkileşimimizdi. O, ilk seçeneği tercih etti."

BİZE ULAŞIN