Netflix'in yeni dizisi Snowpiercer

Netflix’in yeni bilim kurgu dizisi Snowpiercer, ilk iki bölümüyle 25 Mayıs’ta gösterime girecek. Diğer 9 bölüm haftalık olarak izleyiciyle buluşacak.

Giriş Tarihi: 14.05.2020 15:39 Güncelleme Tarihi: 14.05.2020 15:39

Netflix, heyecanla beklenen yeni dizisi Snowpiercer, 25 Mayıs Pazartesi ABD ve Çin dışında tüm dünyayla aynı anda gösterime girecek.

Oscar ödüllü Jennifer Connelly ve Tony ödüllü Daveed Diggs başrolleri paylaşıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda James Hawes oturuyor. Hawes aynı zamanda dizinin yürütücü yapımcılığını da rol alıyor.

Dünyanın buzla kaplı çorak biraraziye dönüşmesinden yedi yıl sonrasını anlatan Snowpiercer, dünyanın çevresinde hareket eden 1001 vagonlu bir trende yaşamak zorunda kalan insanları merkezine alıyor. Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon Ho (Parazit)'in aynı isimli filminden uyarlanan Snowpiercer sınıflar arası savaşı, sosyal adaletsizlik ve hayatta kalma politikaları üzerine düşündürüyor.

Snowpiercer, aynı isimle 2013 yılında vizyona girmişti. Le Transperceneige isimli fransız çizgi romandan uyarlanan yapım, Güney Koreli yönetmen ve senarist Bong Joon-ho'un ilk İngilizce filmiydi.

BİZE ULAŞIN