Robert Pattinson'dan The Batman açıklması

Robert Pattinson yeni filmi The Batman ile ilgili açıklamalarda bulundu ve bu rolü kabul etmesinin altında yatan nedenleri sıraladı.

Giriş Tarihi: 13.05.2020 16:07 Güncelleme Tarihi: 13.05.2020 16:09

1 Ekim 2021 tarihinde vizyona girmesi beklenen yeni filmi The Batman ile ilgili açıklamalarda bulunan Robert Pattinson rolü kabul etmesinin altında yatan nedenler için şunları söyledi:

"Bunu kabul etmememin nedeni ne olabilir? Bu karakterin daha önceden çok çok iyi bir şekilde sinemaya uyarlanmış olması gerçeği hoşuma gidiyor. Karakterin birden fazla belirgin canlandırma şekli olabileceğini düşünüyorum. Daha kapsamlı olduğunda daha eğlenceli hale geliyor. Bunun daha az karanlık halini, daha az eğlenceli halini ya da daha vahşi versiyonunu gördünüz. Bulmacayı çözmek tatmin edici hale geliyor: 'Ben nerede yer alacağım?' İçimde bu role dair bir şeyler var mı?"

Matt Reeves'in yönetmenliğini üstlendiği The Batman'in oyuncu kadrosunda Robert Pattinson'un haricinde Catwoman rolüyle Zoe Kravitz; The Riddler rolüyle Paul Dano ve Jim Gordon rolüyle Jeffrey Wright, Alfred rolüyle Andy Serkis, The Penguin rolüyle Colin Farrell, Carmine Falcone rolüyle John Turturro ve Gil Colson ile Peter Sarsgaard bulunuyor.

BİZE ULAŞIN