Ünlüler bu belgeseli konuşuyor

Netflix belgesel serisi Tiger King, ünlü isimlerin yeni gözdesi oldu.

Giriş Tarihi: 06.04.2020 10:56 Güncelleme Tarihi: 06.04.2020 11:01

Tam adıyla Tiger King: Murder, Mayhem and Madness, Joe Exotic olarak tanınan Joseph Allen Maldonado-Passage'ın hayatına odaklanan ve Netflix'te yayınlanan 7 bölümlük bir belgesel dizi. Mart'ta izleyicilerle buluşan belgeselde Florida'lı bir kaplan kurtarıcısı olan Carole Baskin ve Afrikalı çok eşliliğiyle bilinen Joe Exotic'in hayatına tanıklık ediyoruz.

Netflix belgesel serisi Tiger King'in bir sansasyon haline gelmesi şaşırtıcı değil. Milyonlarca insan koronavirüsün yayılmasını durdurmak için eve kapandığında, Netflix yapımlarının görüntülenme oranı yüzde 40 arttı. Yine de bu durum Tiger King'in "Netflix'in En İyi 10" sıralamasında yer alan yapımlardan biri olmasını açıklamaz. Üstelik Cardi B, Edward Norton ve Dax Shepard gibi ünlü isimler diziyle ilgili teorilerini, favori kişiliklerini ve en beğendikleri anları sosyal medyada tartışırken.

Dizinin fanları arasında Stallone ailesi ve Jared Leto da var. Aile belgeselin kahramanına benzemek için kendilerine makyaj yaptı. Bu şekilde verdikleri pozları da Jennifer Flavin Stallone, Instagram sayfasından paylaştı. Flavin Stallone'nin "Karantina bizi Tiger King yaptı" diyerek paylaştığı bu poza da takipçilerinden çok sayıda beğeni geldi.

Jared Leto ise geçtiğimiz haftalarda dizinin takipçileri arasında olduğunu belirterek "bu gece #JaredLetoCinemaClub için #TigerKing izliyoruz" diye tweetledi.

BİZE ULAŞIN