Emmanuel N'Djoke Dibango hayatını kaybetti!

Dünyaca ünlü müzisyen Emmanuel N'Djoke Dibango’nun hayatını kaybettiği haberi sevenlerini oldukça üzdü. Çin’de başlayan ve hızlıca diğer ülkelere yayılan corona virüsü, Kamerunlu caz ustasının da yaşamını yitirmesine neden oldu.

Giriş Tarihi: 24.03.2020 16:08 Güncelleme Tarihi: 24.03.2020 16:11

Ölümcül bir hastalık olan corona virüsü tüm dünyayı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Sosyal medya hesaplarından pek çok ünlü de bu hastalığa yakalandığını duyurmuş ve tedavi altına alınmıştı.Corona virüsü testi yaptıran ünlüler arasında mmanuel N'Djoke Dibango da yer alıyordu ve ölüm haberi herkesi sarstı.

BİR HAFTA ÖNCE CORONA VİRÜSÜNE YAKALANMIŞTI

Birçok ünlüde olduğu gibi Emmanuel N'Djoke Dibango'da da pozitif çıkmıştı. 86 yaşındaki Kamerun müzisyeni ve söz yazarı Emmanuel N'Djoke Dibango'nun corona virüsünden dolayı yaşamını yitirdiği açıklandı. Hastalığa yakalanmasının üzerinden sadece bir hafta geçmişti.

Saksafon sanatçısı Dibango, Afrika ve Kamerun'a özgü müziklerin dünyaya tanıtılmasına katkıda bulunmuştu. Bu durumun başkalarına da ibret olması ve gerekli önlemleri alarak evdekal çağrısına uyması son derece önem taşıyor.

BİZE ULAŞIN