Westworld heyecanı beIN CONNECT’te devam ediyor!

beIN CONNECT uygulaması dünya çapında büyük bir hayran kitlesine sahip olan Westworld'ün 3. sezonu ile birlikte, çok konuşulan bol yıldızlı dizilere ev sahipliği yapıyor.

Giriş Tarihi: 18.03.2020 11:54 Güncelleme Tarihi: 18.03.2020 19:40

'En İyi Drama Dizisi' de dahil olmak üzere 43 Emmy adaylığı bulunan Westworld'ün heyecanla beklenen 3. Sezon ilk bölümü 16 Mart'ta beIN CONNECT 'te ABD ile eş zamanlı olarak yayınlandı. Jonathan Nolan ve Lisa Joy imzalı Westworld'ün yeni bölümleri her pazartesi ABD ile aynı zamanda beIN CONNECT'ten izlenebilecek.

Herhangi bir taahhüt gerekmeden internet üzerinden üye olunabilen ve 30 gün ücretsiz kullanılabilen ve 900'den fazla yerli ve yabancı film, 100'den fazla dizi, çocuklar için 2500'den fazla içerik, yerli ve yabancı belgeselleri içeren beIN CONNECT, Westworld'ün yeni sezon heyecanını da ekranlara taşıyor.

Bilimkurgu ve western türlerini harmanlayan Westworld'de Evan Rachel Wood, Jeffrey Wright, Thandie Newton, Ed Harris, Tessa Thompson, Luke Hemsworth ve Rodrigo Santoro gibi oyuncular yer alıyor. Westworld'u buradan izleyebilirsiniz.

Kredi kartı gerekmeden sadece ad, soyad ve telefon bilgilerinizle giriş yapabileceğiniz beIN CONNECT uygulamasını 30 gün ücretsiz kullanabilirsiniz.

ÇOK KONUŞULAN DİZİLER beIN CONNECT'TE

The Plot Against America
Philip Roth'un aynı adlı romanından ekranlara uyarlanan The Plot Against America, faşizmin hakim olduğu bir ortamda yaşamını sürdürmek zorunda olan Yahudi bir aileyi merkezine alıyor. Irkçı bir siyasetçi olan Charles Lindberg'ün (Ben Cole) Amerika başkanı olmasıyla ülkenin büyük bir faşizm dalgasına sürüklenmesine bu Yahudi ailenin gözlerinden tanık olacağız. David Simon ve Ed Burns'ün imzasını taşıyan alternatif bir Amerika tasvirini izleyeceğimiz yeni mini dizinin oyuncu kadrsounda ise Wiona Ryder, John Turturro, Zoe Kazanve Morgan Spector gibi isimler yer alacak.
The Plot Against America, 18 Mart gecesi beIN CONNECT'te.


Chernobyl
Yakın dönemin en büyük nükleer felaketlerinden biri olan "Chernobyl" faciası çevreye ve insanlığa kapanması güç yaralar açtı. Ukrayna, Pripyat'ta bulunan Çernobil Nükleer Tesisi'ndeki reaktör patlamasını ve akabinde gelişen olayları anlatan Chernobyl dizisi pek çok soruya yanıt arıyor. Jared Harris ve Stellan Skarsgård başrollerini paylaştığı mini-dizi'de dönemin Sovyet bürokratik yapısı eleştirel bir dille anlatılıyor. Chernobyl'i buradan izleyebilirsiniz.


The Outsider
Stephen King'in çok satan romanından uyarlanan The Outsider, bir çocuğun ölümüyle sonuçlanan vahşi bir cinayet ve katilin peşine düşen dedektifin yaşadıkları anlatılıyor. "Aynı anda farklı yerlerde olmak mümkün mü?" temasının işlendiği dizide suç, cinayet, gizem ön planda. Yul Vazquez, Ben Mendelsohn, Jeremy Bobb, Cynthia Erivo ve Jason Bateman kadroda yer alan isimlerden. Mini dizi Ocak ayında beIN CONNECT'te başladı ve Mart ortasında heyecanlı bir sezon finali yapan The Outsider'ı kaçırmayın. The Outsider'ı buradan izleyebilirsiniz.


Succession
Bir aile draması olarak nitelendirilen Succession; odağına bir medya imparatorluğunun sahibiyle çocuklarının arasındaki çatışmaları yerleştiriyor. Dizinin merkezinde yer alan "Roy" ailesine ve burjuva hayatına yönelik hicvi de barındıran Succesion, yakın dönemin çok konuşulan yapımları arasına adını yazdırdı. Dizinin yaratıcısı Jesse Armstrong'un Black Mirror ve Veep gibi popüler yapımlarda da senarist olarak imzası olduğunu belirtelim.

Dizideki rolüyle 77. Altın Küre Ödülleri'nde "En İyi Erkek Oyuncu" ödülünü kucaklayan Brian Cox'un yanı sıra Jeremy Strong, Kieran Culkin, Sarah Snook, Matthew MacFadyen, Nicholas Braun ve Hiam Abbas gibi isimleri de kadrosunda barındıran Succession, aynı törende "En İyi Dizi/Drama" ödülünü de kucakladı. Succession'u buradan izleyebilirsiniz.


The Loudest Voice
Oscar'lı aktör Russell Crowe'un müthiş bir bedensel dönüşüme imza atarak canlandırdığı Fox News'in bir zamanlar çok güçlü olan kurucusu Roger Ailes'in hikayesini anlatıyor. Kariyer olarak zirvede olduğu bir dönemde birlikte çalıştığı bazı kadınlar tarafından cinsel taciz suçlamasıyla yüz yüze gelen ve bu yüzden itibarıyla birlikte koltuğundan da olan Ailes'in hikayesi Crowe'un yanı sıra Sienna Miller, Naomi Watts, Seth MacFarlane, Annabelle Wallis gibi yıldızların da varlığıyla medya dünyasının içinden çarpıcı bir portre sunuyor.
The Loudest Voice'u buradan izleyebilirsiniz.

2020 Altın Küre Ödüllü, beIN CONNECT'te izlenebilecek diziler:

- Chernobyl
- The Act
- The Loudest Voice
- Succession

beIN CONNECT'te denemesi sürenizin sonunda 14,90 TL'den başlayan fiyatlarla üyeliğinizi başlatabilirsiniz. Tüm dizilerde Türkçe dublaj seçeneğinin bulunduğu platform, akıllı telefon, tablet, bilgisayar ve SmartTV'den izlenebilir.

BİZE ULAŞIN