La Casa de Papel 4. sezon tarihi belli oldu!

Dünyaca ünlü Netflix dizisi La Casa de Papel’in 4.sezonu için geri sayım başladı. İspanyol bir soygun, suç dizisi olan La Casa de Papel, ilk 3 sezonu da izleyicileri ekrana kilitleyecek derecede ilgiyle izlendi. Şimdi ise gözler La Casa de Papel 4.sezonuna çevrildi.

Giriş Tarihi: 06.03.2020 11:56

Merakla ve heyecanla beklenen La Casa de Papel 4. sezon tarihi belli oldu. La Casa de Papel yeni sezonuna dair bir fragman da yayınlanarak heyecanı daha da arttırdı. La Casa de Papel 4. sezonda profesör ve ekibinin köşeye sıkışmış durumda olduğu görülüyor, peki bu kaosun içinden çıkmaları mümkün olacak mı? Yine sürükleyici bir sezon olacağı fragmandan da anlaşılabiliyor, hayranları şimdiden nasıl gelişmeler yaşanacağını merak etmeye başladı.

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON FRAGMANI

LA CASA DE PAPEL 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix Türkiye tarafından yapılan açıklamaya göre, La Casa de Papel'in 4. sezonu 3 Nisan 2020'de sevenleriyle buluşacak. Bu sezon ile birlikte final yapması beklenen dizinin yine 9 bölümden oluşacağı bekleniyor. Yeni sezonda Ursula Corbero (Tokio), Alvaro Morte (The Professor), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituno (Raquel Murillo), (Berlín) Pedro Alonso ve (Nairobi) Alba Flores gibi isimler yer alacak.

BİZE ULAŞIN