Friends'in özel bölümü hakkında bilmeniz gerekenler

Friends dizisinin ilk bölümünün yayınlanmasından bu yana 25 yıl geçti ancak dizinin etkileri hala sürüyor.

Giriş Tarihi: 25.02.2020 12:23 Güncelleme Tarihi: 26.02.2020 15:45

1994 - 2004 yılları arasında yayınlanan ve Türkiye'de de büyük bir hayran kitlesine sahip olan Friends'in özel bir bölüm ile tekrar ekrana geleceği açıklandı. HBO'nun dijital platformu HBOMax'te yayınlanacak olan özel bölüm hakkında bilmeniz gerekenleri sıraladık.

Özel bölümün mayıs ayın da yayınlanması planlanıyor. 10 sezon boyunca yayınlanan sevilen hit sit-com'un altı yıldızı da özel bölümde yer alacak. Henüz senaryosu belli olmayan Friends özel bölümünün doğaçlama olabileceği de konuşulanlar arasında.

Başroller Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry ve David Schwimmer orijinal hit dizinin yaratıcıları David Crane, Marta Kauffman ve Kevin Bright ile birlikte çalışacak.

Başrol yıldızlarının altısı da Instagram'da fotoğraf paylaştı ve "It's Happening" notunu düşerek hayranlarına özel bölüm haberini müjdeledi.
Jennifer Aniston, Ellen DeGeneres'in talk show'unda katıldığında şunları söylemişti: "Bir şey olmasını isteriz, ama bir şeyin ne olduğunu bilmiyoruz. Yani sadece deniyoruz. Bir şey üzerinde çalışıyoruz."

BİZE ULAŞIN