Stranger Things 4. sezon tanıtımı yayınlandı!

Netflix’in popüler dizisi Stranger Things’in yeni sezonu heyecan ve merakla bekleniyor. 3 sezon boyunca severek izlenen Stranger Things’ten sevindirici bir haber geldi ve 4.sezon tanıtımı yayınlandı. Peki Stranger Things 4.sezon ne zaman başlayacak?

Giriş Tarihi: 17.02.2020 11:13 Güncelleme Tarihi: 17.02.2020 11:16

Bilim-kurgu ve korku dizilerini sevenler için Stranger Things ideal bir tercih olacak. Emmy Ödülleri'ne 31 kez aday gösterilen Stranger Things'in 4.sezon tarihi henüz belli olmasa da Netflix tarafından yeni sezon tanıtımı sevenleriyle buluşturuldu.

STRANGER THINGS 4. SEZON TANITIMI

STRANGER THINGS KONUSU VE OYUNCULARIBaşrollerinde Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Stranger Things dizisinin yeni tanıtımı oldukça heyecan yarattı. Stranger Things 4. Sezonun Rusya'da geçeceği belli oldu. En dikkatçeken detay ise Jim Hopper'ın ortaya çıkmasıydı. Rusların elinde tutsak olan Jim Hopper'ın kurtarılıp kurtarılamayacağı merak ediliyor.

1980'lerin başında ve kurgusal kırsal kasaba olan Hawkins, Indiana'da geçen dizide küçük bir çocuk kaybolur. Gizli deneyler, korkutucu doğaüstü güçler ve bu küçük kızın da parçası olduğu gizemli bir durum ortaya çıkar.

Stranger Things, 1980'lerin başında kurgusal kırsal kasaba olan Hawkins, Indiana'da geçmektedir. Hawkins Ulusal Laboratuvarı görünüşte Amerika Birleşik Devletleri Enerji Bakanlığı için bilimsel araştırma yapmaktadır ancak gizlice paranormal ve doğaüstü alanlarda insanların üzerinde deney yapmaktadır. Yanlışlıkla, "Baş aşağı" olarak adlandırılan alternatif bir evrene açılan bir portal yaratırlar. Bunun sonucunda, Hawkins'in bu olaydan habersiz sakinleri olumsuz bir şekilde etkilenmeye başlar.

BİZE ULAŞIN