Martin Freeman’dan şiddet itirafı geldi!

İngiliz Aktör Martin Freeman özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Sherlock dizisindeki başarılı oyunculuğuyla herkesi kendine hayran bırakan Martin Freeman, ebeveynliği üzerine samimi açıklamalarda ve itirafta bulundu.

Giriş Tarihi: 17.02.2020 15:47 Güncelleme Tarihi: 17.02.2020 15:48

Martin Freeman 2011 yılı BAFTA ödüllerinde Sherlock dizisinde canlandırdığı "Doktor Watson" karakterinden dolayı "En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu" ödülünü almıştı. 48 yaşında olan oyuncunun evliliğinden iki çocuğu var. Martin Freeman çocuklarına şiddet uyguladığını açıkladı ve derlediği sözleriyle The Times'a konuştu.

Yeni durum komedisi Breeders'ta Martin Freeman, öfkeli bir babayı oynayacak ve 12 Mart'ta seyircilerle buluşacak.

ÇOCUKLARINA ŞİDDET UYGULADIĞINI AÇIKLADI

Martin Freeman: "Muhtemelen iki kez tokat attım, ama onlara ikiden fazla 'Küçük pislikler' dedim. Bunu yapmamam gerektiğini biliyorum, ama ebeveynlikte her şeyin nasıl muhteşem olması gerektiğine dair çok fazla tasvir var, bu da insanlara kötü hissettiriyor."

Çocuklarına dair "mantıklı gerekçe bulmakta" zorlandığında ya da "tahammülsüz" hissettiğinde veya "sabrı taştığında" azarladığını da sözlerine ekleyerek "Açıkçası çocuklarına vurmamak iyi bir fikir" dedi.

BİZE ULAŞIN