Parasite dizi mi oluyor?

Sinema severlerin yakından takip ettiği Parasite filmi heyecanlı bir gelişme ile gündeme geldi. Geçtiğimiz yıl çok izlenilen ve en iyi filmlerden biri olan Parasite, HBO tarafından diziye uyarlanacak. Anlaşmaların yapılmak üzere olduğu habere dair ayrıntıları derledik.

Giriş Tarihi: 13.01.2020 15:46 Güncelleme Tarihi: 13.01.2020 15:48

Ödül üstüne ödül alan Parasite filminin diziye uyarlanacak olması sevenlerini oldukça heyecanlandırdı. HBO, dizinin haklarını eline almış görünüyor ve filmin yönetmeni Bong Joon-ho ve Oscar ödüllü Adam McKay ile anlaşmaya varmak üzere diyebiliriz.

Golden Globe'dan Yabancı Dilde En İyi Film Ödülü'nün sahibi olan Parasite filminin ayrıca BAFTA adaylığı da bulunuyor. Parasit ayrıca bu yıl Cannes'da Altın Palmiye'yi alan ilk Kore filmi ünvanını da taşıyor. Parasit'in HBO'da mini dizi olarak yayınlanması planlanıyor ve konu olarak aynı şeylerin mi ele alınacağı yoksa farklılıklar mı katacağı henüz bilinmiyor.

PARASİTE FİLM KONUSU

Servet sahibi olan Park Ailesi ile fakir olan Kim Ailesi'nin bir araya gelmesi anlatılıyor. Birbirinden farklı bu iki ailenin karşılaşmasıyla dram ve gerilim içeren olaylar gündeme gelmeye başlıyor. Sınıf farklılıklarına değinen filmde fakir ailenin zengin ailenin evine gizlice sızması, sahte belgecilik yapması işleniyor. Ne kadar uğraşsalar da bazı şeylerin saklanamayacağı ve mutlaka ortaya çıkacağından bahsediliyor.

BİZE ULAŞIN