Brad Pitt’ten Leonardo DiCaprio’ya Titanic esprisi!

2020 Altın Küre'de En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülüne layık görülen Brad Pitt, konuşmasında Leonardo DiCaprio'ya teşekkür etti.

Giriş Tarihi: 08.01.2020 10:47 Güncelleme Tarihi: 09.01.2020 17:39

Titanic hayranları 20 yıldan uzun bir süredir DiCaprio'nun karakterinin filmin sonunda kurtarılıp kurtarılamayacağını tartışıyor. Kate Winslet'ın karakteri donmuş okyanus suyunun üzerinde yüzen kapının üzerine uzanarak hayatta kalırken DiCaprio ise suda donarak ölmüştü. Çoğu seyirci DiCaprio'nun da kapının üzerine sığabileceğini düşünmüştü.

Brad Pitt, Altın Küre Ödül Töreni'nde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü alırken yaptığı eğlenceli konuşmada, Titanic'in finalinde Leonardo DiCaprio'yla "o tahta parçasını paylaşacağına" dair espri yaptı.

Quentin Tarantino'nun Bir Zamanlar… Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filmindeki performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu ödülünü alan Pitt, ödülünü rol arkadaşına teşekkür etti.

"Suç ortağım LDC'ye teşekkür etmeliyim" diyen Brad Pitt ardından aktörün artık dillere düşmüş bir şekilde 2015 yapımı Diriliş'ten (The Revenant) önce bir Oscar kazanamamış olmasıyla ilgili espri yaptı.

"The Revenant'tan önce yıllar boyunca insanların ödül konuşmalarında ona bol bol teşekkür etmelerini izleyip durdum. Neden böyle olduğunu biliyorum. O bir yıldız ve bir centilmen" diyen Pitt ardından DiCaprio'nun Titanic'teki ölüm sahnesine göndermede bulunarak ekledi: "O tahta parçasını seninle paylaşırdım."

DiCaprio, Titanic finalinde kurtulabilir miydi?

Temmuzda, Bir Zamanlar… Hollywood'da filminin promosyonu sırasında DiCaprio'ya karakterinin hayatta kalabileceğine inanıp inanmadığı sorulmuştu. Rol arkadaşı Margot Robbie sahneyi "Sanırım modern sinemadaki en büyük tartışma konusu" diye tanımlarken DiCaprio esprili bir şekilde "Yorum yok" demişti. Bu arada Pitt ise "dönüp filme bir bakacağını" belirtirken DiCaprio'ya, "Oraya sığabilir miydin? Sığabilirdin değil mi?" diye sormuştu.

Brad Pitt, 1996'da 12 Maymun'daki (12 Monkeys) performansıyla En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmasından bu yana Altın Küre'de ilk kez ödül alıyor.

BİZE ULAŞIN