Sınırlı sayıda: Prada x Adidas

Prada ve Adidas, işbirliğinin ilk duyurusunu açıkladı: Prada, Adidas işbirliği için tasarlanan Prada Superstar spor ayakkabı ve Prada Bowling çantası, 4 Aralık 2019 tarihi itibariyle ikili olarak satılmaya başlanıyor.

Giriş Tarihi: 26.11.2019 10:10 Güncelleme Tarihi: 26.11.2019 10:10

Prada, Adidas Limited Edition için, orijinal olarak 1969'da piyasaya sürülen Superstar spor ayakkabı ve yine Adidas Originals stilinin bir temel taşı olan sembolik Adidas Originals ayakkabılarını destekleyerek Adidas'a saygısını gösteriyor.

Aynı zamanda spor dünyasına atıfta bulunarak yeni bir çanta silueti olan Prada Bowling çantasını Adidas için tasarlayarak paylaşılan hikayeleri, Prada ve Adidas'ın kesişen mirasını kendine özgü bir tarz ile sunuyor.

Zamansız ikonların yeniden tasarımı için her iki markanın zengin miraslarından ilham alan yeni vizyon, inovasyon yaparak markaların teknolojik ayak izlerinden yararlanıyor.

Koleksiyon 4 Aralık itibariyle satışa sunulacak. Prada for Adidas Limited Edition kadın ve erkeğe 700 adet sınırlı sayıda, hem ayakkabı hem de benzersiz bir seri ile numaralandırılmış aksesuarlarla sunuluyor.

BİZE ULAŞIN