Terminatör: Kara Kader vizyonda!

Merakla ve heyecanla beklenen filmlerden biri olan Terminatör: Kara Kader bugün vizyona girdi. Aksiyon ve bilim kurgu filmlerini sevenleri heyecanlandıran Terminatör serisine bir yenisinin daha eklenmesi merak uyandırdı.

Giriş Tarihi: 01.11.2019 13:28 Güncelleme Tarihi: 01.11.2019 13:30

Terminatör klasiğinin yatarıcısı olan James Cameron'ın yapımcılığını üstlendiği Terminatör: Kara Kader filmi, izleyicilere nefes kesen anlar yaşatmaya hazırlanıyor. Peki Terminatör: Kara Kader konusu ve oyuncuları kimdir?

TERMİNATÖR: KARA KADER FRAGMAN

TERMİNATÖR: KARA KADER KONUSU VE OYUNCULARI

Başrollerinde Arnold Schwarzenegger, Linda Hamilton, Mackenzie Davis gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Terminatör: Kara Kader artık izlenmeye hazır.

Gelecekten gelen Terminatörlere karşı zorlu bir mücadeleye giren Sarah Connor'ın hikayesini konu alan film seyretmeye değer. Sarah Conor'ın Mahşet Günü'nü engellemesinin ve insan ırkının kaderini yeniden belirlemesinin üzerinden yıllar geçmiştir. Dani Ramos, kardeşi ve babasıyla ile birlikte Mexico City'de kendi halinde yaşayan bir kadındır. Ancak gelecekten süper asker özelliklerine sahip olan Rev-9 adındaki yeni bir Terminatör, Dani'yi öldürmek üzere geçmişe gelir. Dani'nin kurtulma şansı, Grace ve Sarah Conor'a bağlıdır. Grace de gelecekten gelen bir süper askerdir. Bu sırada Rev-9, hiçbir şeyi umursamadan hedefine giden yolda karşısına çıkan her şeyi yok ediyordur. Dani, Grace ve Sarah'nın yolu sonunda T-800'e düşecektir. Sarah'nın geçmişi, onların tek umudu olur.

BİZE ULAŞIN