Joker filminin konusu ve oyuncuları

Sinema severlerin merakla beklediği Joker filmi 4 Ekim tarihinde vizona girdi. Konusu ve oyuncularıyla daha izleyicileriyle buluşmadan büyük ilgi yaratan Joker filmi, izlenme rekorları kırmayı başardı. Peki Joker filminde neler anlatılıyor?

Giriş Tarihi: 10.10.2019 16:20

Vizyona giren filmleri yakından takip eden sinemaseverler daha yayınlanmadan önce de Joker filmi için beklentilerini yüksek tutmuştu. Konusunda dram olan Joker filminin fragmanı da oldukça dikkat çekmişti. İşte gündemde sıkça konuşulan ve henüz izlememiş olanlar için Joker filminin konusu ve oyuncuları...

JOKER FİLMİNİN KONUSU

Joker, başarısız bir komedyen olan Arthur Fleck'in hayatına odaklanıyor. Toplum tarafından dışlanan bir adam olan Arthur, hayatta yapayalnızdır. Sürekli bir bağ kurma arayışında olan Arthur, yaşamını taktığı iki maske ile geçirir. Gündüzleri, geçimini sağlamak için palyaço maskesini yüzüne takan Arthur, geceleri ise asla üzerinden silip atamayacağı bir maske takar. Babasız büyüyen Arthur'u en yakın arkadaşı olan annesi Happy adıyla çağırır. Bu lakap, Arthur'un içindeki acıyı gizlemesine yardımcı olur. Ancak maruz kaldığı zorbalıklar, onun gitgide toluma aykırı bir adam haline gelmesine neden olur. Yavaş yavaş psikolojik olarak tekinsiz sulara yelken açılan Arthur, bir süre sonra kendisini Gotham Şehri'nde suç ve kaosun içinde bulur. Arthur, zamanla kendi kimliğinden uzaklaşıp Joker karakterine bürünür.

JOKER FİLMİ OYUNCULARI

Joaquin Phoenix: Arthur Fleck / Joker

Robert De Niro: Murray Franklin

Zazie Beetz: Sophie Dumond

Frances Conroy: Penny Fleck

Brett Cullen: Thomas Wayne

Shea Whigham: Detective Burke

JOKER FİLM FRAGMANI

BİZE ULAŞIN