Kim Milyoner Olmak İster 1 milyonluk soru ve Kenan İmirzalıoğlu ile bu akşam ATV'de!

Türkiye'nin en çok ilgiyle izlenen yarışma programı 'Kim Milyoner Olmak İster?' bu akşam ATV ekranlarında Kenan İmirzalıoğlu ile yeni sezonuna başlayacak. Başarılı oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunucu koltuğunu devraldığı yarışma, 1 milyon liralık soruyla açılış yapacak. Geçtiğimiz sezon final sorusunu açmaya hak kazanan Arda Ayten, adını tarihe yazdırmaya çalışacak. Hiç joker hakkı kalmayan Arda Ayten, acaba İmirzalıoğlu'nun soracağı son soruyu bilip milyoner olabilecek mi?

Giriş Tarihi: 05.10.2019 13:59 Güncelleme Tarihi: 05.10.2019 14:00

Dünyanın en çok seyredilen ve en çok kazandıran bilgi yarışması "Kim Milyoner Olmak İster?" yeni sezona flaş bir isimle giriyor. Atv ekranlarında yayınlandığı ilk günden beri ilgiyle takip edilen ve para ödülü dağıtmaya doymayan yarışma programı, yeni sezonda ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelecek.

YENİ SEZON 1 MİLYONLUK SORU İLE AÇILIYOR!
Geçtiğimiz sezon 1 Milyon değerindeki final sorusunu açmaya hak kazanan Arda Ayten, 5 Ekim Cumartesi akşamı adını "Kim Milyoner İster?" tarihine yazdırmaya çalışacak. Hiç joker hakkı kalmayan Arda Ayten milyoner olabilecek mi?

Cevabı 5 Ekim Cumartesi akşamı Atv'de!

BİZE ULAŞIN