'Once Upon a Time in Hollywood' TV dizisi olabilir

Brad Pitt,  Bir Zamanlar Hollywood’da (Once Upon a Time in Hollywood) filminin bölümlere ayrılan versiyonu için “baştan çıkarıcı bir fikir” dedi.

Giriş Tarihi: 07.09.2019 12:58 Güncelleme Tarihi: 09.09.2019 16:56

Brad Pitt başrolünde yer aldığı ve yönetmenliğini Quentin Tarantino'nun üstlendiği Bir Zamanlar Hollywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) filminin olası TV dizisi hakkında konuştu.

Ünlü aktör, Tarantino'nun filmi daha fazla sahneyle birkaç bölüme yaymayı tartıştığını doğruladı. The New York Times'a konuşan oyuncu, "Evet, bunu tartışıyor. Çok baştan çıkarıcı bir fikir" dedi.

Tarantino'nun 9. filmi, ilk montajında 4 saat 20 dakikaydı. Sinemada gördüğümüz halindeyse 2 saat 40 dakikaya indirildi. Yani hala kullanılacak çok sayıda malzeme var.

Sony'nin yayımladığı fragmanlarda veya reklam filmlerindeki bazı sahneler, sinemalarda görülmedi. Tarantino ayrıca, Jay Sebring'in uşağı rolündeki Tim Roth, Burt Reynolds'u canlandıran James Marsden ve Dean Martin rolündeki Danny Strong'la çektiği sahneleri de filmden çıkardı.

Bunun yanı sıra Bir Zamanlar… Hollywood'da, Tarantino'nun çoklu bölümlere yaydığı ilk filmi olmayacak. 2015 yapımı The Hateful Eight de nisanda genişletilmiş versiyonuyla Netflix'te yer almıştı.

BİZE ULAŞIN