Robert Pattinson Batman rolü hakkında konuştu

Robert Pattinson yeni Batman filminde başrolü üstlenecek olmasıyla ilgili "Sinema konusunda yaptığım en çılgınca şey" dedi.

Giriş Tarihi: 04.09.2019 16:53 Güncelleme Tarihi: 06.09.2019 12:29

Kristen Stewart ile başrolünü paylaştığı Alacakaranlık serisiyle dünyaca üne kavuşan ve son olarak The Lighthouse isimli korku filminde yer alan Robert Pattinson, katıldığı bir röportajda başrol olacağı The Batman hakkında konuştu.

Matt Reeves'in yönetmen koltuğuna oturacağı ve henüz çekimlerine başlanmayan The Batman filminde Robert Pattinson başrol olacak.

Warner Bros ile çalışacağı The Batman için ise şu açıklamada bulundu: "Sinema konusunda yaptığım en çılgınca şey olabilir. Bunun üzerine kalıbımı basarım. Matt'e şöyle dediğimi hatırlıyorum: 'Değişime uğratıcı bir şeymiş gibi hissettiriyor.'

Matt de dedi ki "Umarım değiştirir! Resmen Batsuit'in içindesin". Anında güçlenmiş hissediyorsunuz. Sahip olmanın oldukça zor olduğu bir şeyin içinde olmak oldukça şaşırtıcı. Ama bunun içine girmek oldukça aşağılayıcı. Beş insan size nasıl giyineceğinizi gösteriyor. Giyindiğinizde ise 'Güçlü, sert hissediyorum. Hatta birilerini kalçalarımla sıkıştırabilirim.'"

BİZE ULAŞIN