Shakira'nın dünya turnesi film oluyor

Dünyaca ünlü şarkıcı Shakira'nın El Dorado adlı dünya turnesi film oluyor.

Giriş Tarihi: 02.09.2019 09:50 Güncelleme Tarihi: 05.09.2019 10:49

En çok kazanan kadın şarkıcılar arasında yıllık 35 milyon dolarla 10. sırada yer alan Shakira, geçtiğimiz yıl çıktığı Asya, Avrupa ve Amerika'yı kapsayan El Dorado Dünya Turnesi'ni, beyazperdeye taşıyor.

"Bu kariyerimin en unutulmaz turlarından biriydi" ifadesini kullanan Kolombiyalı süperstar, "Sesimi düzelttikten sonra, hayranlarım her zaman olduğu gibi sahneye çıkmam için bana ilham verdi ve şu anda dünyanın dört bir yanındaki tiyatrolarda 60'ın üzerinde ülkede onlarla yeniden birlikte olacağımı bilmek gerçeküstü. Bu konser filmini sosyal medyadan soruyorlardı, biliyorum ve şimdi sonunda hazır. Bu hem benim hem de yıllar boyunca beni destekleyenlerin hatırlayacağı bir şey olacak " dedi.

Futbolcu Gerard Pique ile evli olan Shakira, 11. albümü "El Dorado" ile En İyi Latin Pop Vokal albümü kategorisinde bir Grammy ve En İyi Çağdaş Pop Vokal albümü kategorisinde bir Latin Grammy ödülüne sahip.

Proje, 13 Kasım'da dünya çapında 60'tan fazla ülkede yayınlanacak. Dünya turnesi kapsamında 54 ülke gezen Shakira, 11 yıl aradan sonra geldigi Türkiye'de 11 Temmuz'da Vodafone Park'ta konser vermişti.

BİZE ULAŞIN