Tekken 7'ye 2 yeni karakter!

Giriş Tarihi: 08.08.2019 16:16

Geçtiğimiz hafta gerçekleşen Evo 2019 etkinliğinde, Tekken 7'ye gelen iki yeni DLC dövüşçüsünü duyurdu. İlk çıkışını Tekken 6'ya yapan Zafina ve Leroy Smith season pass 3" ileTekken'e dahil oldu.

Mısırlı bir dövüş sanatları ustası olan Zafina mistik skilleri ile yine oyuncuları büyüleyeceğe benziyor.

Leroy Smith ise Tekken 7'ye "Sezon 3 Geçişi" ile ilk defa dahil edilen kır saçlı koyu tenli ve ve kung-fu ustası bir karakter.

Geri dönen savaşçı Zafina ve yeni, orijinal karakter Leroy Smith önümüzdeki aylarda oyuna katılmaya hazırlanıyor. Yeni savaşçılara ek olarak, Tekken 7'nin mevcut karakterlerine yeni hareketler ekleyen önemli bir güncelleme gelecek.

Sezon Geçişi 3 basına : "Sezon Geçişi'nin ilk karakteri savaşçı Zafina, Tekken 3D: Prime Edition'dan beri ilk kez görünecek olan karakterimiz ilk günden itibaren satışa sunulacak. Yepyeni bir karakter olan, ikinci yeni savaşçı Leroy Smith, 2019 kış sezonunda Demir Yumruk Turnuvası Kralı'nın sahnesine ayak basacak. Ek karakterler bir sonraki tarihte ortaya çıkacak." şeklinde açıklamalarda bulundu.

Sezon geçişinin 3 Eylül 2019 tarihinde satışa çıkması planlanıyor. "Tekken 7" ise şu anda Playstation 4, XBox One ve PC'de mevcut.

BİZE ULAŞIN