Leonardo DiCaprio'dan oyuncu olmak isteyenlere tavsiyeler

Once Upon a Time in Hollywood filmiyle gündemden düşmeyen Leonardo DiCaprio, oyuncu olmak isteyenlere tavsiye verdi.

Giriş Tarihi: 05.08.2019 11:05 Güncelleme Tarihi: 06.08.2019 17:45

Oscar ödüllü oyuncu Leonardo DiCaprio, Titanic ile ilk büyük çıkışını yaptıktan sonra Romeo+Juliet, The Great Gatsby, The Wall of Wolf ve Revenant gibi kariyerinin yapı taşı olan bir çok filmde yer aldı.

44 yaşındaki oyuncu, şimdi ilk kez birlikte çalıştığı Brad Pitt ile kamera karşısında geçtiği ve Quentin Tarantino'nun yönetmenliğini üstlendiği Once Upon a Time in Hollywood (Bir Zamanlar Hollywood'da) filmiyle gündemde.

DiCaprio bir şöhretle nasıl başa çıkıyorsun? sorusuna "Bilmiyorum. Bu sektörde büyüdüm, arkadaşlarımın çoğu oyuncu. İş bulmanın ne kadar zor olduğunun farkındayım ve doğru zamanda doğru yerde olduğum için ne kadar şanslı olduğumu biliyorum" dedi.

Leonardo Dicaprio oyuncu olmak isteyenlere şu tasiyeleri veriyor;

"Film çekmeye dair en güzel şey, filmlerde çalışmak ve bu sektöre girmek isteyenlere söylediğim ilk şey; yaptığınız işin sonsuza kadar pelikülden oluşan bir tarihe kazınmasıdır."

"Benim gibi, onları izlemeye başlayın, gidin ve sizden önce neler yapıldığını görün" diyen DiCaprio sözlerini şöyle sürdürdü:

"Kendinizi bu harikaların bazılarıyla karşılaştırın ve işte oradan başlayın. (...) Daima film izliyorum ve sinema tarihinde yapılanlar beni büyülüyor."

Leonardo Dicaprio Brad Pitt hakkında ise şunları söylüyor; Brad ile birlikte çalışmak inanılmaz bir kolaylık ve rahatlık oldu. Aynı kuşakta büyüdük ve aynı anda başladık. O sadece müthiş bir aktör değil aynı zamanda bir profesyonel. Onunla çalışmanın inanılmaz derecede kolay olduğunu söylemeliyim.

BİZE ULAŞIN