Elvis Presley filminin vizyon tarihi açıklandı

Austin Butler'ın Elvis Presley'i Tom Hanks'in ise Presley'nin menajeri Colonel Tom Parker canlandıracağı biyografik filmin 1 Ekim 2021'de gösterime gireceği açıklandı.

Giriş Tarihi: 05.08.2019 11:32 Güncelleme Tarihi: 06.08.2019 13:18

Baz Luhrmann'ın yönetmen koltuğuna oturduğu Elvis Presley filminin gösterim tarihi belli oldu. Rock'ın kralı Elvis Presley'nin filmi 1 Ekim 2021'de vizyona girecek.

Austin Butler'ın Elvis Presley'e hayat vereceği, henüz adı belli olmayan filmde Tom Hanks, efsanevi şarkıcının menajeri Colonel Tom Parker'ı canlandıracak. Geçtiğimiz günlerde ise Lana Del Rey, hayranı olduğu Elvis Presley'nin filminde rol alma isteğini dile getirmiş, şarkıcının eşi Priscilla Presley rolüne talip olduğu belirtilmişti.

Austin Butler en son Quentin Tarantino'nun Bir zamanlar... Holywood'da (Once Upon a Time in Hollywood) adlı son filminde Bratt ve Leonardo Di Caprio'yla birlikte çalıştı.

Biyografi türündeki film, Elvis Presley'nin müzik kariyerini ve yaşamını aynı anda keşfetmeye yönelik olacak. Özellikle menajeri Colonel Tom Parker ile olan karmaşık ilişkisi gözler önüne serilecek. Bilindiği üzere Tom Parker, Elvis Presley'i henüz kimse tanımıyorken keşfetmiş ve onun müzik yolculuğunda yanında yer almıştı.

BİZE ULAŞIN