Aslan Kral 2019 vizyonda! Aslan Kral film konusu ve oyuncuları

Heyecanla ve merakla beklenen Aslan Kral 2019 (The Lion King), 19 Temmuz’da tüm dünyada vizyona girdi. Beklentilerin çok yüksek olduğu Aslan Kral filmi gişe rekorları kırmayı başardı. Peki izlenme rekorları kıran Aslan Kral 2019 filimin konusu nedir? Hangi oyuncular yer alıyor?

Giriş Tarihi: 22.07.2019 10:38 Güncelleme Tarihi: 22.07.2019 10:40

Aslan Kral 2019 filmi alt yazı ve dublaj seçenekleri ile seyirciyle buluşuyor. Ünlü sanatçı Beyonce'nin seslendirme yaptığı Aslan Kral, 25 yıl sonra yeniden vizyonda olmanın heyecanını yaşatıyor. Daha yeni vizyona girmesine rağmen izlenme rekoru kıran Aslan Kral 2019 filminin fragmanı ve hakkındaki bilgiler…

ASLAN KRAL 2019 (THE LİON KİNG) FRAGMAN

Disney'in 1994 yılında gösterildikten sonra bir ikon haline dönüşen animasyon filmi Aslan Kral'ın yeniden çevrimi ve vizyona girmesiyle herkes sinemalara akın etti. The Lion King, ilk hafta sonunda dünya genelinde tam 531 milyon dolar hasılata ulaşmayı başardı.

ASLAN KRAL KONUSU VE OYUNCULARI

Simba, ormanın kralı ve aynı zamanda babası Mufasa ile birlikte mutlu bir hayat süren yavru bir aslandır. Fakat babasının kardeşi Scar oldukça sinsi bir aslandır ve yaptığı hain planlardan kimsenin haberi yoktur. Scar, kardeşini saf dışı bırakarak kral olmanın yollarını bulmak için sinsice planlarına devam eder. Günün birinde de başarılı olur ve Mufasa öldükten sonra Simba bir başına kalır. Amcasının büyük ihaneti sonucunda yaşadığı diyarlardan sürülen Simba artık bir başınadır. Fakat büyüyüp gerçek bir aslan olarak geri döndüğünde amcasına yaptığı kötülüklerin bedelini ödetecektir…



Donald Glover, Beyoncé Knowles, Chiwetel Ejiofor, James Earl Jones, Seth Rogen, Billy Eichner, Alfre Woodard, John Oliver gibi isimlerin filmdeki karakterleri seslendirdiği ABD yapımı filmde, yavru bir aslan olan Simba'nın maceraları konu ediliyor.

BİZE ULAŞIN