Game of Thrones oyuncuları Emmy'e kendileri başvurdu

71. Emmy Ödülleri için 32 adaylık alan Game of Thrones yıldızlarından Gwendoline Christie, Alfie Allen ve Carice van Houten’in kendilerinin başvurduğu bildirildi.

Giriş Tarihi: 19.07.2019 11:22 Güncelleme Tarihi: 19.07.2019 11:22

Game of Thrones dizisinde rol alan Gwendoline Christie, Alfie Allen ve Carice van Houten'in Emmy'ye HBO tarafından aday gösterilmedikleri için kendilerinin başvurduğu açıklandı.

Dizide Tarthlı Brienne karakterini canlandıran Christie, Theon Greyjoy'u canlandıran Allen ve Melisandre'yi oynayan Houten'in Emmy'ye kendilerinin kayıt yaptırarak adaylık kazandığı öğrenildi.

Christie, GoT yıldızı Sophie Turner, Maisie Williams ve Lena Heady ile birlikte En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu adayı. Theon Greyjoy'u oynayan Allen, En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu adayı iken, Melisandre rolündeki van Houten, bir drama dizisinde En İyi Konuk Kadın Oyuncu adayı oldu.

HBO serisi, final sezonunun 32 Emmy ödülü için aday gösterilmesiyle yeni bir rekor kırdı. Oyuncuların Emmy değerlendirmesi için kendilerinin başvurması nadir değil, ancak başvuruların adaylıkla sonuçlanması nadirdir. Bu da GoT yıldızlarının kendi adaylıklarını istemelerinin tamamen haklı olduğunu kanıtlıyor.

2019 Emmy Ödülleri, 22 Eylül'de yapılacak törenle sahiplerini bulacak.

BİZE ULAŞIN