The Little Mermaid'in Prens Eric'i: Harry Styles

Şarkıcı ve Gucci'nin ilham perisi Harry Styles, Küçük Denizkızı Ariel'in (The Little Mermaid) aşık olduğu Prens Eric'i canlandırmaya en yakın isim.

Giriş Tarihi: 17.07.2019 14:35 Güncelleme Tarihi: 18.07.2019 15:13

One Direction grubuyla başladığı müzik kariyerine tek devam eden Harry Styles, yüksek modaya Met Gala'nın ev sahibi olarak giriş yaparken, sinemaya da Christopher Nolan'ın Dunkirk filminde rol alarak adım atmıştı.

Harry Styles bu kez yeni bir proje için Disney ile çalışmak üzere. Harry Styles'ın, The Little Mermaid'in yeni canlı aksiyon versiyonunda Prens Eric'i oynamak için görüşmelerde bulunduğu bildirildi. Styles, Küçük Denizkızı Ariel'in aşık olduğu ve uğruna kuyruğu ile deniz altındaki yaşamından vazgeçtiği Prens Eric'i canlandırmaya en yakın aday olarak görülüyor.

25 yaşındaki şarkıcının filmde oynayacağı kesinleşirse, müziklerde Harry Styles imzasını görmek şaşırtıcı olmaz.

The Little Mermaid konusu

Hans Christian Andersen'in ünlü masalından uyarlanan Disney klasiği Küçük Deniz Kızı (The Little Mermaid) insanların dünyasının bir parçası olma hayalleri kuran deniz kızı Ariel'in serüvenlerini anlatıyor.

Rüyalarının prensiyle tanışmaya kararlı olan Ariel, bu uğurda Ursula adlı şeytan ruhlu denizaltı büyücüsüyle pazarlık yapmaktan çekinmez ve sesini ödünç verdiği bu pazarlık sonucunda bir çift bacağa sahip olarak yakışıklı insan Prens Eric'in dünyasına ayak basma şansına sahip olur.

Babası Kral Triton'un ve yengeç muhafızı Sebastian'ın bütün uyarılarını duymazlıktan gelen Ariel, kendisini suların derinliklerinde bulur ve çok geçmeden de sessizliğin her zaman altın değerinde olmadığını ve Ursula'yla girdiği pazarlığın içinde aklına hayaline gelmeyen oyunlar olduğunu keşfeder.

BİZE ULAŞIN