Elvis Presley'i Austin Butler canlandıracak

Yönetmenliğini Baz Luhrmann'ın üstlendiği Elvis Presley'nin biyografik filminde ünlü şarkıcıyı Austin Butler'ın canlandıracağı açıklandı.

Giriş Tarihi: 16.07.2019 14:11 Güncelleme Tarihi: 18.07.2019 09:48

Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley'in hayatı beyazperdeye uyarlanıyor. Elvis Presley'e 27 yaşındaki Amerikalı oyuncu Austin Butler hayat verecek. Filmin başrollerinde Butler'a Colonel Tom Parker rolündeki Tom Hanks eşlik edecek.

Romeo + Juliet ve The Great Gatsby filmleriyle bilinen başarılı yönetmen Baz Luhrmann, rock'n'roll müziğin efsane ismi Elvis Presley'i konu alan yeni filmiyle sinemalara dönmeye hazırlanıyor.

Warner Bros'un yeni filmi için Luhrmann başrolü seçerken pek çok aktörle saç ve makyajlı deneme çekimleri yaptı ve sonunda kararını Austin Butler'dan yana kullandı.

Austin Butler, Son olarak Quentin Tarantino'nun merakla beklenen filmi Once Upon a Time in Hollywood'da rol aldı. Ses getiren Freddie Mercury ve Elton John biyografilerinin ardından Elvis Presley'nin hayatını anlatan filmin duyurusu merak uyandırdı. ​ Elvis Presley'nin de hayatını anlatan filmin henüz filmi belirlenmedi, çekimlerin ise 2020'de başlaması bekleniyor.

BİZE ULAŞIN