Duygusal Babalar Günü mesajları! Anlamlı Babalar Günü sözleri!

Doğduğumuzdan bu yana bizi tüm kötülüklerden koruyan ve dağ gibi arkamızda duran babalarımın günü bugün kutlanıyor. Ayrı bir yeri ve önemi bulunan babalarımız için en anlamlı ve duygusal Babalar Günü mesajlarını hazırladık. Siz de Babalar Günü mesajlarını göndererek babanızı çok daha fazla mutlu edebilirsiniz.

Giriş Tarihi: 16.06.2019 13:30 Güncelleme Tarihi: 16.06.2019 13:32

Babalar Günü her Haziran ayının 3'üncü Pazar günü kutlanıyor. Geleneksel bir kutlama gününe dönüşen Babalar Günü için en güzel sözleri derledik. Bu özel günde ayrıca babanıza hediye de alarak onu mutlu edebilirsiniz. Güzel sözler söyleyerek manevi olarak da ona unutulmaz bir gün yaşatabilirsiniz.

EN GÜZEL VE ANLAMLI BABALAR GÜNÜ SÖZLERİ

-Evimizin yakışıklısı… Babamız canımız bir tanemiz. Bil ki seni hergün daha çok seviyoruz. Varlığınla gurur duyuyoruz. Sen bizim herşeyimizsin. Babalar Günün kutlu olsun.

-Saçlarımın arasında gezdirdiğin parmaklarının sıcaklığını her zaman hissettim, zor zamanlarımda varlığından güç aldığım babacığım. İyi ki varsın… Babalar Günün kutlu olsun.

-Canım babam! Varlığın hep yüreğimi ısıttı, bana mutluluk ve güven verdi. Seni seviyorum iyiki varsın, Babalar günün kutlu olsun.

-Beni her zaman yıldızlara ulaşmaya teşvik ettin ve her şeyin mümkün olabileceğine dair inancımı güçlendirdin. Babalar Günün kutlu olsun!

-Nezaket, merhamet ve dürüstlük ... Senden öğrendiğim en önemli 3 şey. Kızın/oğlun olmaktan gurur duyuyorum. Babalar Günün kutlu olsun!



-Dün, bugün ve yarın. Daima seni sevdim, hep seveceğim. Bizim ki bitimsiz, tanrısal bir sevgi. Babacığım babalar günün kutlu olsun.

-Bana yaptığın dünyadaki en büyük iyilik bana dünyanın en iyi örneği olmandır. Babaların en iyisi, bu gün sadece senin. Babalar günün kutlu olsun.

-Hayatın anlamı ve tüm güzelliklerini öğreten adam, benim sevgili babam. Babalar Günü'n kutlu olsun.

-Senin gibi bir babaya sahip olduğum için ne kadar şanslı olduğumu her zaman bileceğim. Seni seviyorum canım babacığım.

-Kalbi sevgi dolu, sevecen, cömert, kibar, kucağı sıcak, anlayışlı, şefkatli. Bu vasıfların tümünü taşıyan tek erkek… Ben ona baba diye sesleniyorum. Benim için dünyadaki en özel erkek! Özel günün kutlu olsun canım babacım…

-Sen güçlü bir çınar gibisin. Arkamı ne zaman sana yaslasam sanırım ki dünyayı bile fethedebilirim. Çünkü bana hep güç veriyorsun… Babalar Günün kutlu olsun.

-Bizim bugünlere gelmemizi sağlayan ve hakkını hiçbir zaman ödeyemeyeceğimiz babamızın özel günü kutlu olsun…

BİZE ULAŞIN