Black Mirror 5. sezon bölüm afişleri paylaşıldı

Netflix'in yeni sezonu merakla beklenen Black Mirror dizisinin 5. sezon fotoğraf ve afişleri yayınlandı.

Giriş Tarihi: 29.05.2019 11:20 Güncelleme Tarihi: 10.06.2019 10:27

5 Haziran'da yayınlanacak olan Black Mirror 5. sezonun afişleri ve fotoğrafları paylaşıldı.

Charlie Brooker'ın hayata geçirdiği ve Annabel Jones'un yürütücü yapımcılığını üstlendiği Black Mirror 5. sezon, üç ayrı hikaye ile hayranlarıyla buluşuyor. İlk bölüm "SMITHEREENS"; Bir taksi şoförü bir anda gündemin odağı haline gelir ve hızlıca kontrolden çıkar.

İkinci bölüm "RACHEL, JACK AND ASHLEY, TOO"; Yalnız bir genç hayranı olduğu pop yıldızı ile tanışmak ister. Ancak, bu yıldızın cazibesi göründüğü kadar masum değildir.

Son bölüm ise "STRIKING VIPERS" Yıllar sonra bir araya gelen iki üniversite öğrencisi hayatlarını sonsuza dek değiştirebilecek bir dizi olayla karşı karşıya kalır.

Black Mirror, modern dünyaya karşı toplu huzursuzluğumuzu ele alırken, her bir bağımsız bölüm modern teknoloji paranoyasına değinen iğneleyici ve sürükleyici hikayeler anlatıyor.

Teknoloji tüm hayatımızı değiştirdi; her evdeki, her masadaki, her eldeki plazma ekranlar, monitörler, akıllı telefonlar 21. yüzyıldaki varlığımızı bize geri yansıtan birer karanlık aynaya dönüştüler. Dizi Charlie Brooker tarafından yaratıldı ve yazıldı, dizinin baş yapımcılığını ise Brooker ve Annabel Jones üstlendi.

BİZE ULAŞIN