Leonardo DiCaprio Guillermo Del Toro'dan başrol kaptı

The Revenant ile kazandığı En İyi Erkek Oyuncu Oscar’ından sonra beyaz perdeye ufak bir mola veren Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time in Hollywood filmiyle beyaz perdeye dönüş yapmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 01.05.2019 12:34
The Revenant ile kazandığı En İyi Erkek Oyuncu Oscar'ından sonra beyaz perdeye ufak bir mola veren Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino'nun Once Upon a Time in Hollywood filmiyle beyaz perdeye dönüş yapmaya hazırlanıyor. Filmin artık son düzlüğe girmesiyle bir sonraki projesini seçme aşamasına gelen DiCaprio, Guillermo Del Toro'nun yeni filmi için ilk aday konumunda.

En İyi Yönetmen Oscarı'nı kazandığı The Shape of Water'ın ardından bir sonraki uzun metraj filmi Nightmare Alley'nin çekimlerine sonbaharda başlamaya hazırlanan del Toro, insanları kandırmak için kadın psikiyatrist ile iş birliği yapan bir dolandırıcının hikayesini anlatacak. Del Toro'nun senaryosunu Kim Morgan ile birlikte yazacağı filmin başrolü için en güçlü aday şu anda Leonardo DiCaprio olarak gözüküyor.

Paul Thomas Anderson ve Alejandro González Iñárritu'nun da yeni projeleri için DiCaprio ile görüşmede olduğu ama başarılı oyuncunun Nightmare Alley'ye daha yakın olduğu konuşuluyor. 1947 yapımı film yerine filmin uyarlandığı William Lindsay Gresham romanınından uyarlanacak Nightmare Alley'nin çekimleri her şey yolunda giderse bu sonbaharda başlayacak.

BİZE ULAŞIN