Game Of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanı yayınlandı!

Final sezonuyla izleyici karşısına çıkan Game Of Thrones dizisi heyecanlı sahneleriyle büyülüyor. Tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından izlenen Game Of Thrones’un son bölümündeki savaş sahneleri izleyicileri ekrana kilitledi. Son bölümün hemen ardından Game Of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanı da yayınlandı. Peki dizinin yeni bölümünde neler yaşanacak? İşte ipuçları…

Giriş Tarihi: 29.04.2019 17:45 Güncelleme Tarihi: 29.04.2019 17:45

Game Of Thrones 8. sezon bölümleri yayınlanmaya devam ederken nereden izlendiği de araştırılan konular arasında yer alıyor. Game Of Thrones 8. sezon 4. bölüm fragmanında Daenerys Targaryen'in savaşı kazandıklarını, son savaşta da galip geleceklerini vurgulaması heyecanı daha da arttırdı.

GAME OF THRONES 8. SEZON 4. BÖLÜM FRAGMANI

Akgezenlere karşı bir ittifak oluşturan Jon Snow ve Khallesi, çevrelerine binlerce asker toplamıştır. Amacı kuzeyi ele geçirmek ve Bran'i ortadan kaldırmak olan Akgezenler ise ele geçirdikleri Ejderhalarla büyük savaşın ağır basan tarafı olduklarını gözler önüne serecek.
Dizinin yeni bölüm fragmanında Akgezenlere karşı cephe hazırlanmıştır. Artık yapılması gereken tek şey, savaşın kazananını belirlemek üzere harekete geçmektir.


GAME OF THRONES NEREDEN İZLENİR?

Game of Thrones, ABD'de yayınlanmasının üzerinden 24 saat geçmeden Türkiye yayıncısı Digiturk tarafından Türkçe altyazılı bir şekilde yayınlanıyor. Diziyi takip edip izleyebilmeniz için Digiturk üyeliğinizin bulunması gerekiyor.

GAME OF THRONES 8. SEZON YAYIN TARİHLERİ VE SÜRESİ

1. Bölümü 14 Nisan'da yayınlanacak ve 54 dakikadan oluşacak
2. Bölümü 21 Nisan'da yayınlanacak ve 58 dakikadan oluşacak
3. Bölümü 28 Nisan'da yayınlanacak ve 1 saat 22 dakikadan oluşacak
4. Bölümü 5 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
5. Bölümü 12 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak
6. Bölümü 19 Mayıs'ta yayınlanacak ve 1 saat 20 dakikadan oluşacak

BİZE ULAŞIN