Madonna Eurovision'da sahne alacak

Pop müziğin kraliçesi Madonna, bu yıl İsrail’de gerçekleşecek Eurovision Şarkı Yarışması finalinde sahne alacak.

Giriş Tarihi: 09.04.2019 10:36
Pop müziğin kraliçesi olarak kabul edilen Madonna, İsrail'in Tel Aviv kentinde gerçekleşecek 2019 Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahne alabilir. İddialara göre, 14-18 Mayıs tarihlerinde 43 ülkenin katılımıyla gerçekleşecek olan Eurovision Şarkı Yarışması'nda Madonna sahneye çıkarak iki şarkı seslendirecek.



Madonna, 18 Mayıs'ta gerçekleşecek finalde sergileyeceği sahne performansında, bir klasik şarkısını bir de yeni şarkısını görücüye çıkaracak. Ayrıca Madonna'nın bu yıl yeni bir albüm de çıkarması bekleniyor. Madonna'ya, Eurovision Şarkı Yarışması'nda sahne alması için Kanadalı milyarder iş insanı Sylvan Adams tarafından bir milyon dolar teklif edildiği iddia edilmişti. İsrail basınında yer alan haberlere göre, İsrail'de büyük kültürel ve sportif etkinliklerin yapılması için çabalayan Sylvan Adams, Madonna'nın varlığının Eurovision Şarkı Yarışması'na medya ilgisinin artmasını sağlayacağını düşünüyordu. Bununla birlikte Madonna'nın İsrail'e gitmesiyle pek çok kişinin de ülkeyi ziyaret etmek isteyeceğine inanıyordu.



2018 yılında Eurovision Şarkı Yarışması'nda İsrailli şarkıcı Netta Barzilai birinci seçilmişti. Bu sayede kural gereği 2019 yarışmasının İsrail'de yapılması kesinleşmişti. Kural gereği yarışmayı kazanan ülke, ertei yıl organizasyonu düzenleme hakkına sahip oluyor.

BİZE ULAŞIN