Alexander Payne ile The Menu

Yönetmen Alexander Payne'nin gerilim ve komedi türündeki yeni filmi The Menu’de Emma Stone ve Ralph Faiennes başrol olarak karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 08.04.2019 12:28 Güncelleme Tarihi: 08.04.2019 13:00

The Descendants ve Sideways filmleriyle hafızalarımızda yer edinen Amerikalı yönetmen Alexander Payne, en son 2017'de Downsizing ile beyaz perdede karşımıza çıkmıştı. Küçük bir aranın ardından yeni projesi için çalışmaya başlayan Payne; yeni filmi The Menu ile komedi, korku ve gerilim türlerini bir araya getirecek. Yapımcılığını Adam Mckay, Besy Koch ve Will Ferrel'ın üstlendiği filmin senarist koltuğunda ise Seth Reiss ve Will Tracy oturacak.

Alexander Payne'in The Menu'sünde başrollerde karşımıza çıkacak isimler ise şöyle: Sarayın Gözdesi isimli filmden hatırladığımız Emma Stone ve Skyfall filminden hatırladığımız Ralph Fiennes yer alıyor.

Genç çiftin dünyaca ünlü bir şefin özel menüsünü denemek için uzak ve ıssız bir adaya gitmesini konu edinen filmde, ünlü şefin misafirleri için hazırladığı beklenmedik sürprizleri bize gerilimi hissettireceğe benziyor. Vizyon tarihi henüz belli olmayan filmin çekimlerine önümüzdeki kasım ayında başlayacak.

BİZE ULAŞIN