Joker filmine geri sayım

Sinemanın en popüler kötü adamlarından Joker, ilk kez tek başına kendi hikayesini anlatacak. Joaquin Phoenix ve Joker karşımızda!

Giriş Tarihi: 05.04.2019 11:39
Sinemanın ikonik kötü karakterlerinden biri olan Joker, bu kez Joaquin Phoenix ile karşımıza çıkacak. Uzun süredir merakla beklenen Joaquin Phoenix'in Joker performansı nihayet beğenimize sunuldu.

"The Killing Joke" çizgi romanlarından ilham alınarak sinemaya uyarlanan "Joker" filmi, Arthur Fleck'in hayatına ışık tutacak. The Hangover, Due Date, War Dogs gibi filmlerden tanıdığımız Todd Phillips'in yönetmenliğindeki filmi mercek altına alıyoruz. Filmin senaryosu The Finest Hours, 8 Mile gibi filmlerinde imzası bulunan Scott Silver tarafından yazıldı. Filmin yapımcısı Martin Scorsese ise şimdiden bu projeye katkı sağlayarak film için olumlu bir imaj oluşturuyor. Scorsese'e güvenmeyen var mı?



Bugüne kadar hiç kendine ait bir filmi olmayan Arthur Fleck, ilk kez kendi hikayesiyle hayranlarının karşısına çıkacak. Joker'i tanımak için yakaladığımız en iyi fırsat! Anti-kahraman Joker, toplum tarafından dışlanan bir adam olarak karşımıza çıkacak. Komedyenlik yaparak geçinen Fleck, psikolojik değişimler sonucunda akli dengesini yitirecek. Sonrası, zaten tanıdığımız Joker.




BİZE ULAŞIN