Britney Spears yeniden rehabilitasyon merkezinde

Kendi döneminin en popüler ismi Britney Spears, 2007 yılında yaşadığı rehabilitasyon sürecine kaldığı yerden devam ediyor. Britney Spears'ın biraz vakte ihtiyacı var.

Giriş Tarihi: 04.04.2019 16:04 Güncelleme Tarihi: 04.04.2019 16:05
Bir döneme damga vuran Britney Spears, geçtiğimiz günlerde yeniden bir rehabilitasyon merkezine yatmasıyla gündeme geldi. Spears, rehabilitasyon merkezinde 30 gün süre boyunca tedavi görecek. Spears'ın yakın bir arkadaşı, "Britney babasının hastalığı sebebiyle zor günler geçiriyor. Şu sıralar yalnızca kendisine odaklanması gerekiyor" açıklamasını yaptı.



Britney Spears'ın arkadaşı, şarkıcının babasının geçtiğimiz dönemde bir ameliyat geçirdiği ve ölümün eşiğinden döndüğünü belirtti. Ayrıca, ünlü şarkıcının babası ile olan bağının son derece kuvvetli olduğunu ve bu sebep dolayısıyla hayli üzüntü duyduğunu da ekledi. Rehabilitasyon merkezinde bir süre tedavi görecek olan Spears için arkadaşı, endişe duyulacak bir durum olmadığını ve ünlü şarkıcının yalnızca biraz vakte ihtiyacı olduğunu ifade ediyor.

We all need to take time for a little "me time." :)

A post shared by Britney Spears (@britneyspears) on



Britney Spears, Instagram hesabında "Kendinize özen göstermeyi sevin. Zihninize. Bedeninize. Ruhunuza. Hepimiz küçük bir 'ben zamanı' için kendimize zaman ayırmalıyız" notuyla bir gönderi paylaşmıştı.

BİZE ULAŞIN