Prens Harry ve Meghan Markle Instagram'da!

Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, modern peri masallarına sosyal medyada da devam etme kararı verdi. Kraliyet gelenekleri bir kez daha yıkılıyor ve gözde çift Instagram hesaplarıyla radarımıza takılıyor.

Giriş Tarihi: 03.04.2019 14:46 Güncelleme Tarihi: 03.04.2019 14:46
Prens Harry ve Sussex Düşesi Meghan Markle, geçen yıl evlenerek adeta modern bir peri masalınn başrolleri olduklarını tüm dünyaya duyurmuştu. Katı Kraliyet geleneklerini yıkmasıyla da bilinen Markle, tüm ailenin resmi bir Instagram hesabı kullanmasına rağmen bu geleneği de yıktı. Markle, evlenmeden önce fazlasıyla popüler olduğu Instagram'a bir yıldan uzun süre sonra bu kez eşi Prens Harry ile dönüyor. Bugüne kadar Meghan Markle ve Prens Harry ile Kate Middleton ve Prens William hakkında tüm haberler ve açıklamalar, Kensington Sarayı'nın resmi sosyal medya hesaplarından duyuruluyordu.



Meghan ve Harry çifti, Kate ve William çiftinden farklı olarak kendi sosyal medya hesaplarıyla radarımıza takılıyor. Hesap, ilk olarak "Majesteleri Sussex Dükü ve Düşesi'nin resmi Instagram hesabı" yazan bir paylaşımla duyuruldu. Markle ve Prens Harry'nin bugüne kadar gerçekleştirdiği gezi, ziyaret ve etkinliklerden fotoğrafların paylaşıldığı ilk gönderi, "Resmi Instagram hesabımıza hoş geldiniz. Bize güç veren çalışmaları, desteklediğimiz işleri, önemli duyuruları ve kilit konulara ışık tutabilme olanağını paylaşmayı dört gözle bekliyoruz. Desteğiniz için teşekkür ederiz ve @SussexRoyal'e hoş geldiniz. Harry & Meghan" notuyla karşımıza çıktı. Modern peri masalı artık sosyal medyada devam edecek!


BİZE ULAŞIN