Emilia Clarke kötü günleri geride bırakıyor

Game of Thrones'ta yıldızlaşan Daenerys Targaryen'a hayat veren emilia Clarke, dizi çekimleri sıraında yaşadığı kötü anıları paylaştı. Clarke, ilk sezonun ardından bir rahatsızlık yaşayarak ölüme yaklaşmış ama bunu herkesten gizlemiş.

Giriş Tarihi: 22.03.2019 16:08 Güncelleme Tarihi: 25.03.2019 13:53
Final sezonuyla ekranlara veda etmeye hazırlanan Game of Thrones'un yıldızı Emilia Clarke, The New Yorker'da kaleme aldığı bir yazıda dizi çekimleri sırasında başından geçen kötü olayları anlattı. Clarke, çekimler sırasında gizlice 2 kez ameliyat geçirdiğini söyledi. Clarke yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Tüm çocukluk hayallerim gerçekleşmiş gibiyken, neredeyse aklımı ve sonra hayatımı kaybediyordum. Bu hikayeyi herkese açık olarak söylemedim, ama şimdi zamanı..."



Emilia Clarke, dizinin ilk sezon çekimlerinden hemen sonra bir spor salonunda antrenörle çalışırken beyin anevrizması yaşadı. O zaman 24 yaşında olan oyuncuya 'subaraknoid kanama' teşhisi konuldu ve MR'a gönderilmiş. Emilia, "Bu tür kanamalar, beyin etrafındaki kanamaların neden olduğu yaşamı tehdit edici bir felç şekli olmakla birlikte hastaların 3'te birinin öldüğü bir türdür." sözleriyle rahatsızlığıyla ölüme ne kadar çok yaklaştığını anlatıyor. Ardından üçüncü sezon çekimlerini tamamladıktan sonra, Broadway'de Holly Golightly rolüne hayat veren Clarke'a anevrizmanın boyutunun iki katına çıktığı söylendi ve ünlü oyuncu ameliyat masasına yattı. Ameliyatın kolay geçeceği öngörülse de ünlü oyuncu başarısız bir operasyon geçirdi. Doktorlar oyuncunun hayatta kalma şansını artırmak adına yeni bir operasyona ihtiyaç duymuş.



Emilia Clarke, efsanevi bir yapımın başrolü olarak tüm dikkatleri üzerine çekmişti ve artık çekimler sırasında yaşadığı kötü günler hakkında konuşma vaktinin geldiğini düşünüyor. Clarke, sosyal medya hesabından da tüm süreçle ilgili yaşadıklarını paylaştı. Ünlü oyuncu, şimdi kendini tekrar iyi hissettiğini ve nihayet yaşadığı deneyimlerden bahsedebildiğini de sözlerine ekledi. Ayrıca yıldız isim; beyin kanaması, felç geçiren insanlara tedavi sağlamayı amaçlayan "SameYou" adında bir hayır kurumu oluşturmaya karar verdiğini açıkladı. Ejderhaların annesi Daenerys Targaryen'a hayat veren Clarke, hem artık daha mutlu bir insan olduğunu hem de en büyük hayali olan Game of Thrones'u bitirebileceği için fazlasıyla mutlu olduğunu da sözlerine ekledi.

BİZE ULAŞIN