Tarantino ve yıldızları Cannes Film Festivali'nde!

Quentin Tarantino, dokuzuncu filmi Once Upon a Time in Hollywood filmiyle 25 yıl aradan sonra Cannes film Festivaline geri dönüyor. Başrollerinde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie’nin yer aldığı Once Upon a Time in Hollywood'a daha da yakından bakıyoruz.

Giriş Tarihi: 21.03.2019 10:01 Güncelleme Tarihi: 25.03.2019 13:59
Ünlü yönetmen Quentin Tarantino, bu yaz vizyona girecek Once Upon a Time in Hollywood filmiyle Cannes'a geri dönüyor. Tarantino, yıldızlar karması yeni filminin dünya prömiyerini Cannes Film Festivali'nde yapmayı planlıyor.

21 Mayıs'ta yapılması beklenen prömiyer, Ünlü yönetmen, Altın Palmiye ödülünü kazandığı Pulp Fiction filminden tam 25 yıl sonra ilk kez 21 Mayıs'ta Cannes'da prömiyerini gerçekleştirecek.



Once Upon a Time in Hollywood filminin başrollerinde Leonardo DiCaprio, Brad Pitt ve Margot Robbie yer alıyor. 1969 yılının Los Angeles'ına şahit olacağımız popüler bir dizide rol alan bir Western oyuncusunun sinema sektörüne girme çabasını izleyeceğiz. Elbette aktörün yakın arkadaşı ve dublörü olan oyuncu da aynı hayaller yanıp tutuşmaktadır. Sharon Tate ve dört arkadaşının Charles Manson'un müritleri tarafından korkunç cinayete kurban gitmesi de filmde yer alacak bir başka hikaye olarak karşımıza çıkıyor. Once Upon a Time in Hollywood'un ilk fragmanı size bazı ipuçları verecektir.

BİZE ULAŞIN