Netflix'in yeni interaktif projesi belli oldu

Netflix, Black Mirror: Bandersnatch'ten sonra yayınlayacağı ikinci interaktif yapımını iftiharla sunuyor. Los Angeles'da gerçekleşen bir etkinlikte duyurulan "You vs. Wild" ile kendi maceramızı seçmeye devam ediyoruz.

Giriş Tarihi: 19.03.2019 10:06

Netflix, geçtiğimiz aylarda izleme alışkanlıklarımızı sarsan interaktif yapımı Black Mirror:Bandersnatch ile ezber bozmuştu. Şirket, bu kez yeni bir interaktif hikaye ile kuralları baştan yazmaya hazırlanıyor. 'Kendi maceranı seç' temalı 'You vs. Wild' adlı program Netflix'in yeni interaktif yapımı olacak.



You vs. Wild programının yıldızı Discovery Channel'ın Man vs. Wild belgesel serisinden de tanıdığımız Bear Grylls olacak. Sekiz bölüm olarak planlanan program, Netflix'in Los Angeles'taki basın etkinliğinde ilk kez görücüye çıktı. Bear Grylls'in akıbeti hakkında ise Netflix Orijinal Diziler Başkan Yardımcısı Cindy Holland, bu programın Black Mirror: Bandersnatch kadar karanlık olmasını beklemediğini açıkladı. You vs. Wild, Netflix'in geçtiğimiz kış yayınlanan Black Mirror: Bandersnatch'ten sonra ikinci interaktif proje olarak tarihteki yerini alacak.


Bear Grylls

Netflix, yeni interaktif projeleri için Puss in Book: Trapped in an Epic Tale ve Minecraft'ı düşünse de "live-action" sunumlarının büyük bir bütçeye ihtiyaç duyması sebebiyle vazgeçmişti. Netflix Ürün Başkan Yardımcısı Todd Yellin'e göre, şirket interaktif hikaye sunumlarını artıracak. You vs. Wild için biz hazırız. Seçenekler gelsin!

BİZE ULAŞIN