Çok yakında: Once Upon a Time In Hollywood

Merakla beklediğimiz Quentin Tarantino’nun Once Upon a Time isimli filmi sonunda resmi afişiyle görücüye çıkıyor. Brad Pitt ve Leonardo DiCaprio’nun birlikte olduğu Once Upon a Time in Hollywood’a geri sayımı başlatıyoruz!

Giriş Tarihi: 19.03.2019 11:11 Güncelleme Tarihi: 19.03.2019 16:21

Quentin Tarantino'nun yıldızlar karmasıyla birlikte çalıştığı, 1969 yılında Hollywood'da geçen ve Brad Pitt, Leonardo DiCaprio ve Margot Robbie'nin başrolde yer aldığı filmi yakın markaja alıyoruz.

Brad Pitt, Rick Dalton'ın uzun süreli dublörü Cliff Booth karakterini canlandırırken; DiCaprio ise eski bir Western televizyon dizisinin yıldızı olan Rick Dalton karakterine hayat verecek. Manson Ailesi'nin sebep olduğu kaos ile isimlerini duyurmak isteyen bir aktör ve onun dublörünün yaşadıklarına dikkat kesiliyoruz.

Once Upon a Time in Hollywood filminin afişi beklenenden daha farklı olarak karşımıza çıkıyor. Manson Ailesi'ni konu edinen filmde daha iddialı bir görüntü bekleyenlerin aksine, daha romantik bir imajla karşılaşıyoruz.

Yıldızlar karması olarak da nitelendirilen filmin kadrosunda; Al Pacino, Damian Lewis, Dakota Fanning ve Emile Hirsch'ün yanı sıra Tarantino'nun kadrolu yıldızları Kurt Russell, Tim Roth ve Michael Madsen'ı da izleyeceğiz.

Once Upon a Time in Hollywood filminin, 26 Temmuz'da vizyona girmesi bekleniyor.

BİZE ULAŞIN