Netflix: Yeni bilim kurgu dizisi Osmosis ile tanışın

Bilim, aşk ve insanlık. Bu karmaşık üçgenin ortaklığıyla yeni bir bilim kurgu dizisiyle buluşuyoruz. Netflix, Osmosis ile yeniden aşkı ve gelecek senaryolarını gündeme getiriyor.

Giriş Tarihi: 05.03.2019 11:41 Güncelleme Tarihi: 06.03.2019 16:05
Baran ALIŞKAN

"Bilim, gerçek aşkı bulacağınızı garanti etseydi... Evet der miydiniz?" bu sözlerle tanıtılan yeni bilim kurgu maceramız Osmosis ile tanışmanızı istiyoruz. Yakın gelecekte Paris'te ideal ruh eşlerini bulmak isteyen bir grup denek ve bilim başrollerde... Madalyonun iki yüzü var, Osmosis'e hoş geldiniz!



Dijital çağda çöpçatanlık ve arkadaşlık uygulamaları, metropol insanının yalnızlıkla mücadelesinde bir nebze etkili oldu. Fakat, Osmosis çıtayı yukarı taşıyor ve bilimi meselenin merkezine koyuyor. Bir yapay zeka yardımıyla ruh eşlerini bulmak isteyen kişilerin beyin dalgalarını, duygularını inceleyen Osmosis, sizi aradığınız aşka itiyor. Fakat, hesaba katmadığımız bir şey var. Her deneyde bir yanılma payı vardır.



Favorilerimizden Black Mirror'ın "Hang The DJ" bölümünü sevenler, bunu da sevecektir. En azından beklentilerimiz bu yönde. Black Mirror esintilerini hissedeceğimiz yeni dizide, deneklerin aradığı aşka hangi bedelleri ödeyerek ulaşacağına şahit olmayı bekliyoruz. Meraklısına akıllara gelen bir şarkıyla veda ediyoruz: "Son pişmanlık neye yarar? Her şeyin bedeli var. Olmadı yar..."


BİZE ULAŞIN