Danny Boyle, “25 Bond” filmini yönetmeyecek

İkonik ajan James Bond’un 25. filminin yönetmen koltuğu Danny Boyle'a emanet edilmişti. Şimdi ise Boyle yönetmen koltuğundan vazgeçti. Neler oluyor Bond?

Giriş Tarihi: 05.03.2019 14:40 Güncelleme Tarihi: 05.03.2019 15:12

Usta yönetmen Danny Boyle, 25. James Bond filminin yönetmeni olmaktan vazgeçti. Boyle'un ikonik serinin yönetmeni olmaktan vazgeçmesinin sebebi, James Bond karakterini öldürmesine izin verilmemesi olarak iddia edildi.


Danny Boyle

İddialara göre Boyle, 25. Bond filminde 007 koduyla bildiğimiz gizli İngiliz ajanı James Bond'u kızı Lea Seydoux'un kollarında öldürmek istedi ve hayranlarına yeni bir Bond karakterini yaratmayı amaçladı. Fakat Bond filmi yapımcısı olan Barbara Broccoli, bu fikirden etkilenmemiş ve şiddetle karşı çıkmış.

2020 yılında vizyona girmesi beklenen "Bond 25" filminin yönetmen koltuğunda Danny Boyle yerine True Detective ve Maniac dizilerinin de yönetmenliğini üstlenen Cary Fukunaga'nın oturacağı açıklandı.


Cary Fukunaga

Ayrıca, Bohemian Rhapsody filmindeki performansıyla bu yıl Oscar'da "En İyi Erkek Oyuncu" seçilen Rami Malek'in de filmin kötü karakterini canlandırma ihtimalini de es geçmeyelim. Rami Malek'in yıldızı parlamaya devam ediyor!

BİZE ULAŞIN