Martin Scorsese ve yıldızlar takımının yeni filmi: The Irishman

Martin Scorsese ve yıldızlar takımı oyuncu kadrosuyla The Irishman, yılın en çok beklenen yapımı olarak radarımıza takılıyor. Robert De Niro, Al Pacino ve Joe Pisci usta yönetmenin kadrajına giriyor ve bir suç filmiyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Giriş Tarihi: 02.03.2019 17:26 Güncelleme Tarihi: 06.03.2019 16:07
Martin Scorsese ve beyaz perdenin en tecrübeleri isimleri bir araya geliyor. The Irishman, henüz seyirciyi tatmin edecek bir fragman paylaşmamış olsa da Oscar Ödülleri gecesi ilk tanıtımıyla heyecanı doruğa çıkardı. Charles Brandt'ın gerçek bir hikayeyi anlattığı 'I Heard You Paint Houses' isimli suç romanından ilhamla ortaya çıkan The Irishman, eski bir sendika liderinin mafyaya dönüşümünü işliyor. Frank Sheeran nam-ı diğer The Irishman ve skandal yaşamı Robert De Niro ve Al Pacino'nun usta oyunculuğuyla taçlanıyor.



Martin Scorsese'in yıllardır üzerinde çalıştığı yapım, birçok kez güncellendi. Oscar gecesi ise The Irishman ilk tanıtımıyla görücüye çıktı.Scorsese ve De Niro'nun birlikte onuncu filmi özelliğini de taşıyan yapım, Netflix aracılığıyla seyircisiyle buluşacak.



The Irishman yani Frank Sheeran'a hayat verecek Robert De Niro, bir kiralık katil olarak karşımıza çıkacak. Scorsese ile ilk kez çalışan (İlginç!) Al Pacino ise sendika başkanı olarak görev yapan bir işçi liderine hayat verecek. Yıldızlar takımının bir diğer üyesi de De Niro ile Goodfellas ve Casino gibi filmlerde rol alan yakın dostu Joe Pesci. Oyunculuktan emekli olduğunu açıklamasına rağmen Pesci, şimdiden merak uyandıran bu yapımla sinemaya geri dönüyor.



Ayrıca filmde; Harvey Keitel, Anna Paquin, Bobby Cannavale ve Sebastian Maniscalco gibi isimler de rol alacak. The Irishman senaryosu ise 'The Girl with the Dragon Tattoo' filminin senaristi Steven Zaillian imzası taşıyor. Bu sonbahar, The Irishman'i bekliyoruz!

BİZE ULAŞIN