Will smith, Suicide Squad kadrosundan ayrıldı

DC sinematik evrenine ait Suicide Squad (Gerçek Kötüler), devam filmiyle beyaz perde için hazırlıklarına devam ediyor. İkinci filmde bazı eksiklere gözümüz çarpıyor. Deadshot'u kaybettik, hoşça kal Will Smith!

Giriş Tarihi: 28.02.2019 12:07
Suicide Squad (Gerçek Kötüler), ilk filmiyle kendine has hayran kitlesi oluşturmuş olsa da gelecek planları konusunda pek başarılı olamadı. DC sinematik evrenine ait hikaye, eleştirmenler tarafından olumsuz değerlendirilmişti.



Tüm olumsuzluklara rağmen Suicide Squad 2 çekimlerine ise hızla devam ediliyor. Jared Leto'nun Joker rolünü bırakmasının ardından Margot Robbie'ye çevrilen gözler henüz üzerinden ayrılmışa benzemiyor. Harley Quinn rolüyle başarılı bir performans sergileyen Robbie, geleceği hakkında henüz bir karar vermiş değil. Tüm bu soruların arasında beklenmedik bir karakterle yollar ayrıldı. Warner Bros'un yeni kadroyu oluştururken elinde tutmak isteidği isimlerden (Margot Robbie de dahil) Will Smith, Deadshot rolünden ayrılmak zorunda kaldı. Smith ve Warner Bros'un çekim takvimleir üzerinde anlaşamaması sebebiyle yollar ayrıldı. Şimdi ne olacak? DC, ya yeni bir DEadshot bulacak ya da bir süper kahramnına veda etmek zorunda kalacak. (En azından şimdilik!)


BİZE ULAŞIN