Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio yeniden bir arada

Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio, uzun yıllardır üzerinde çalıştıkları The Devil in the White City dizisi için bir araya gelmeye hazır.

Giriş Tarihi: 13.02.2019 10:51 Güncelleme Tarihi: 14.02.2019 17:33

Martin Scorsese ve Leonardo DiCaprio, daha önce The Departed, The Wolf of Wall Street, Gangs of New York gibi bir çok senaryoda birlikte aynı ekipte yer almıştı. İkili, uzun zamandır Amerikalı yazar Erik Larson'ın çok satan Devil in the White City isimli kitabını dizi haline getirmek istiyorlardı. Başta Yönetmen ve oyuncu olarak projeye katılan ikili, sonrasında yapımcı koltuğuna oturdukları yapım için Hulu ile anlaştılar.

Gerçek bir hikayeden esinlenen The Devil in the White City, 1893 yılında Chicago Dünya Fuarı'nda karşılaşan ve sonrasında hayatları sürekli kesişen ve birbirinden hiç kopmayan iki adamın hikayesini anlatıyor. Bize 80'li yılların nostaljisini yaşatacak dizide, karşımıza fuarı genç kadınları tuzağa düşürüp öldürmek için kullanan bir seri katil ve mesleğinde yükselmek isteyen hırslı bir mimar çıkıyor.

Dizinin yapımcı kadrosunda DiCaprio ve Scorsese dışında Vinly dizisinde Scorsese ile beraber çalışan Emma Tillinger Koskoff ve Rick Yorn, The Revenant'ın yapımcılarından Jennifer Davisson ve Django Unchained'ın yapımcılarından Stacey Sher ve eşlik ediyor. Şimdilik oyuncu kadrosu hakkında bir detay paylaşılmayan dizinin, senayosunun kime ait olacağı ve yönetmeni henüz belli değil. Scorsese yönetmenlik koltuğuna oturur mu? Umuyoruz!

BİZE ULAŞIN