Beyonce vegan beslenmeyi destekliyor

Beyonce ve Jay-Z, gerçekleştirecekleri bir çekilişle kazanan talihliye 'ömür boyunca' konserlerine ücretsiz izlemesi için özel bilet vereceklerini açıkladı.

Giriş Tarihi: 02.02.2019 14:59

Ünlü şarkıcı Beyonce ve eşi Jay-Z, gerçekleştirecekleri bir çekilişle kazanan talihliye 'ömür boyunca' konserlerine ücretsiz izlemesi için özel bilet vereceklerini açıkladı. Çekilişe katılabilmek ve kazanmak için ise tek şart: bitki endeksli beslenmek.

Beyonce, Instagram üzerinden "Sizin yeşil ayakiziniz ne kadar? Profilimdeki linke tıklayın ve Jay ile benim konserlerime ömür boyu bilet kazanma şansını yakalayın" notuyla takipçileriyle paylaştı.

Beyonce, söz konusu 'yarışmayı' vegan beslenmenin çevreye karşı olumlu etkilerine dikkat çeken Greenprint Project ile birlikte gerçekleştiriyor. Hayranların çekilişe katılmaya hak kazanabilmek için tükettikleri vegan (hayvansal ve hayvan kaynaklı ürün içermeyen) yemeklerin fotoğraflarını paylaşmaları gerekiyor.

Beyonce, veganlığı destekleyen en ünlü isimlerden biri. Vegan Society adlı kuruluş Beyonce'nin daha çok kişinin bitkisel ürünlerle beslenmeyi amaç haline getirmeye yardım ettiğini belirtiyor.

ÖMÜR BOYU İZLEME ŞANSI

Beyonce'nin Instagram'dan duyurduğu yarışmayı kazanan kişi, ünlü şarkıcı ile eşi Jay-Z'nin turnelerini bedavaya izleyebilecek.

Yarışma sadece Amerika Birleşik Devletleri'nde yaşayanlara açık ve bilet 30 yıl süreyle geçerli olacak. Kazanan kişi konserlere yanında bir davetli daha getirebilecek.

Ödülün yaklaşık 12 bin Amerikan doları değerinde olduğu tahmin ediliyor.

BİZE ULAŞIN