Yeni saç modelimiz 'Troll bebek'lere benzer mi?

90'lı yılların popüler oyuncağı 'Troll bebek', günümüze beklenmedik şekilde geri döndü. Paris Moda Haftası'nda gerçekleşen bir defilede karşımıza çıkan saç stili, erkeklere yeni bir trendin habercisi olabilir. Troll bebek saçına hazır mıyız?

Giriş Tarihi: 23.01.2019 15:10 Güncelleme Tarihi: 23.01.2019 15:12
Paris Moda Haftası kapsamında tanıtılan Thom Browne Sonbahar-Kış 2019-20 koleksiyonu, yeni bir trendle ilk karşılaşmamız olabilir mi? Defilede karşımıza çıkan modellerin saçları yeni bir trendi ateşlemiş olabilir. Esquire, uzun yıllardır erkek trendlerini belirleyici bir misyon üstlenirken; bu kez 90'lı yılların popüler oyuncağı 'trol bebek' saçlarının yeni bir moda doğurabileceğini öngörüyor.



Thom Browne defilesi, günümüzde çok rastlanmayan saç modelleriyle yürüyen modelle yeni trende ilk rastladığımız yer olarak hafızamıza kazınabilir. Kısa vadede defilelerde göreceğimiz -elbette bu model trend olursa- saç modeli, yakın zamanda takım elbiselerle ofislerde de karşımıza çıkabilir. Siz, yine de berberinize ara sıra sorun... Belki de tahmin ettiğimizden daha kısa sürede hayatımıza girer. Ne dersiniz?

BİZE ULAŞIN