Lady Gaga, Bradley Cooper'a destek verdi

Lady Gaga, 'A Star Is Born' filmiyle Oscar'da 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında aday gösterilse de 'En İyi Yönetmen' kategorisinde aday gösterilmeyen Bradley Cooper'a destek verdi.

Giriş Tarihi: 23.01.2019 13:59

Bradley Cooper'ın yönettiği ve Lady Gaga ile birlikte başrolleri paylaştığı A Star Is Born filmi 91. Oscar Ödülleri için toplamda 8 dalda adaylık kazandı.

Bradley Cooper, 'A Star Is Born' filmiyle 'En İyi Erkek Oyuncu' dalında aday gösterilirken 'En İyi Yönetmen' kategorisinde adaylık kazanamadı. Oscar Ödülleri'nde beklenildiği gibi yönetmenlik dalında aday gösterilmemesiyle Oscar'ın hayal kırıklığı yaşayan isimleri arasında gösterilen Cooper'a destek rol arkadaşı Lady Gaga'dan geldi.

"O BENİM GÖZÜMDE EN İYİ YÖNETMEN"

Lady Gaga, "Ne olacağını her zaman bilemezsiniz. Ama günün sonunda o, benim gözümde ve tüm ekibin gözünde en iyi yönetmen olduğunu biliyor. Onun, hepimizin adaylık kazanmasından ve filmimizin tanınmasından dolayı çok mutlu olduğunu biliyorum. Tüm ekip olarak hepimiz filmin tanınmasından dolayı mutlu hissediyoruz" dedi.

Lady Gaga, 'En İyi Kadın Oyuncu' kategorisinde Altın Küre kazandıran A Star Is Born filmindeki performansıyla 91. Oscar Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne aday gösterildi.

BİZE ULAŞIN