Yeni Barbie, Margot Robbie ile tanışın

The Wolf of Wall Street, Terminal ve Suicide Squad gibi filmlerin yıldızı Margot Robbie ile yeniden beyaz perdede buluşuyoruz. Fakat bu kez, Margot Robbie'yi ikonik oyuncak bebek Barbie olarak izleyeceğiz.

Giriş Tarihi: 10.01.2019 11:26
İkonik oyuncak bebek Barbie, hayatımıza yeniden giriyor. Fakat nasıl? Barbie'nin live-action filminde Margot Robbie'yi görmeye hazırlanıyoruz. Komedi dram türünde olacak film, Barbie bebeklerinin 60. yılını kutlamaları için hayata geçecek. Üstelik Margot Robbie, Barbie olmak için şimdiden kamera karşısına geçti. Robbie: "Barbie ile oynamanın özgüven, merak ve çocuklarla iletişim kurma gücü verdiği bir dünyada Barbie, 60 yıldır prenseslerden başkanlara her kim olursa olsun çocuklara hayalgüçlerinin gelişmesi için ilham veren bir marka olmuştur. Tüm dünyadaki çocuklara pozitiflik aşılayacak olan filmdeki bu rolü almakla ve yapımcılığını üstlenmekle gurur duyuyorum." açıklamasını yaptı.


"Barbie filminin konusu nedir?" diyenlere...


Barbie ile kurgusal bir kasaba olan Willow, Wisconsin'de geçen hikayede Barbara Millicent Roberts isimli genç kadın ile birlikte 1959 yılına gidiyoruz. Barbie, yaşadığı dünyanın koşullarına uymayan bir kadındır. Yaşadığı dünyanın "mükemmel kadın" imajına uzak olduğunu farkeden Barbie, yaşadığı fantastik dünyadan dışlanır ve kimsenin iletişim kurmak istemediği biri halini alır. Uyum sağlayabileceği bir dünya bulma umuduyla gerçek dünyaya bir yolculuğa çıkar. Bu yeni dünyada, onu kendi evinde dışlanmış kılan farklılıkları, onu özel kılan avantajlara dönüşür.

BİZE ULAŞIN