Amazon'un kurucusu Jeff Bezos ve eşi Mackenzie Bezos boşanıyor

Geçtiğimiz günlerde borsada işlem gören en değerli şrrket olan e-ticaret ve teknoloji devi Amazon'un kurucusu Jeff Bezos ve eşi boşanmaya karar verdi. Bezos çiftinin boşanma davası 'rekor tazminat' beklentisiyle yakından takip edilecek.

Giriş Tarihi: 10.01.2019 12:06
Dünyanın en zengin insanı Jeff Bezos ve eşi yazar Mackenzie Bezos boşanma kararı aldı. Bezos çifti yaptığı açıklamada "Birbirimizi bulduğumuz için çok şanslı hissediyoruz ve evli olduğumuz her bir yıl için minnetarız. 25 yıl sonra ayrılacağımızı bilseydik bile hepsini yeniden yapardık. Birlikte, evli bir çift olarak müthiş bir hayatımız oldu ve ebeveyn, arkadaş, yatırım ve proje ortağı olarak birlikte müthiş bir gelecek var önümüzde. Etiketler farklı olsa da bir aile ve iyi dostlar olarak kalacağız" dediler.

Çift, biri evlatlık olmak üzere dört çocuk sahibi geniş bir aileye sahipti. Şimdi ise Jeff Bezos'un 'dünyanın en zengin insanı' olarak gösterilmesine bağlı olarak, kamuoyu rekor tazminat beklentisiyle boşanmayı yakından takip ediyor.



Bundan tam 25 yıl önce kurulan Amazon, geçitğimiz günlerde Microsoft'u geçerek borsada işlem gören en değerli şirket olarak zirveye oturmuştu.




BİZE ULAŞIN