Game of Thrones: "Kıştepesi sizindir Majesteleri!"

Son yılların en çok takip edilen dizisi Game of Thrones, final sezonuna hazırlanıyor. HBO'nun yeni sezon tanıtımında yer alan bir sahneyse fazlasıyla heyecanlanmamızı sağladı. Sansa Stark, Daenerys Targeryan ve Jon Snow bir arada!

Giriş Tarihi: 08.01.2019 11:52
Baran ALIŞKAN

Televizyon yapımları arasında bir yıldız gibi parlayan Game of Thrones, şimdiden kült yapımlar arasına adını yazdırdı. Bundan tam sekiz yıl önce başlayan taht kavgası henüz son bulmuş değil. Sakin olun, düğümü bu yıl Nisan ayında çözüyor ve taht gerçek sahibine kavuşurken uzun soluklu maceramızın sonuna geleceğiz. Geçtiğimiz yıllarda hayranlık duyduğumuz birçok karakterle yollarımızı ayırmış oslak da bazı favorilerimiz hâlâ Yedi Krallık'ın başına geçmek için mücadesine devam ediyor.



Game of Thrones, Nisan ayında yayınlanacak 8. sezonuyla unutulmayacak (dizinin yapımcısına göre) finaline hazırlanıyor. Biz de Yedi Krallık ve demir tahtın akıbetinin merakı içinde kaçınılmaz sonu bekliyoruz. Bu yıl, senaryonun sızmasını bekleyen hayranlar hayal kırıklığına uğrarken; HBO, yeni sezon tanıtımında Daenerys Targeryan, Jon Snow ve Sansa Stark'ın yer aldığı bir sahneyi de izleyicilerine sundu.



Stark Hanesi'nin Kıştepesi'nde geçen sahnede, Sansa Stark'ın Daenarys Targeryan'a "Kıştepesi sizindir Majesteleri!" dediğine şahit oluyoruz. Ned Stark'ın çocukları ve Ejderha soyundan gelen Danearys'ın işbirliği Yedi Krallık'a hükmedebilecek mi? Akgezenler ve insanlık arasındaki savaş kimin lehine sonuçlanacak? Ve birçok soru daha... Tüm cevaplar için bir süre daha bekliyoruz. Bu kış çok sert geçecek.


BİZE ULAŞIN